Checklista skolstart: Det lilla extra som gör det ännu roligare att börja skolan!

Checklista skolstart: Det lilla extra som gör det ännu roligare att börja skolan!

Vi har satt ihop en checklista med saker som gör skolstarten roligare och enklare då det kan vara väldigt pirrigt att börja skolan. Vi har även några spännande nyheter att presentera.

Detta kan vara bra att ha inför skolstart

Söker du på checklista skolstart på nätet så får du garanterat upp massor av bra tips på ”måste-ha-saker” inför skolstarten. Men förutom skolväska, gympapåse, idrottskläder, regnkläder och gummistövlar så finns det många andra saker som kan hjälpa till att göra skolstarten extra rolig och speciell för ditt barn. Vi har listat några av våra favoriter och nyheter bland roliga, personliga och användbara saker här nedan.

Nyhet! – reflexväst med eget tryck

Att ta sig säkert till och från skolan är något av det viktigaste! Just nu är eftermiddagarna ljusa men det dröjer (tyvärr) inte länge innan dagarna blir kortare och mörkret faller redan innan barnen har slutat skolan. En reflexväst är det absolut bästa du kan ge ditt barn, oavsett om barnet går eller cyklar till skolan. Och som vanligt i skolan så gäller det att namna alla barnens saker så att de inte kommer bort. Därför är det extra bra att du nu kan trycka ditt barns namn, smeknamn eller annan text på reflexvästen. Finns i flera olika designs.

Personlig gympapåse

Gör egna personliga gympapåsar till barnen med deras foto eller namn. Genast blir det både enklare och roligare för dem att hålla reda på sin gympaväska. Passar lika bra som väska till skolgympan som till fotbollsträningen eller danslektionen.

Nyhet! – nu ännu fler kompisar!

När allt är nytt så kan det kännas tryggt att ha med sig en kompis till skolan. Dessa kramdjur finns i flera olika varianter, bland annat dessa finingar; kaninen och räven. Och de kommer med en fin tröja där du kan välja en bild eller en text som trycks på den lilla tröjan.

Packa extrakläder på ett enkelt sätt

Extrakläder, vattenflaskor, keps, mössor och vantar. Listan är lång med saker som ska finnas på skolan. Gör det enkelt för dig och packa allt i en stor och rymlig shoppingkasse. Extra bra är det att du kan sätta foto och namn på ditt barn på kassen.

Checklista skolstart: Packa med frukt på ett smidigt sätt!

På många skolor är det föräldrarnas ansvar att se till att barnen har med sig en frukt eller lite grönsaker för att bättra på energinivån under förmiddagen. Hos Smartphoto finns det flera olika varianter på matlådor som är perfekt för detta ändamål. Bara att skära upp lite äppelklyftor lägga i matlådan och skicka med barnet till skolan.

Gör läxläsningen roligare

Se till att göra i ordning en bra plats i hemmet för läxläsning. Förse skrivbordet med fina saker som enkelt kan tas fram och underlätta läxläsningen. Till exempel detta skrivbordsunderlägg eller kanske en pennhållare.

Överraska med en liten present

Se till att skolstarten blir extra rolig genom att ha förberett en liten present med nya saker att ha med till skolan. Det kan till exempel vara ett snyggt pennfodral eller ett eget anteckningsblock.

Läs också:

Inför skolstart – samlingslista med allt du behöver

Skolstart – 7 tips på hur du enkelt förbereder dig inför skolstarten!

Dela gärna med dig av det du skapar med dina bilder!

Vi älskar att se när ni skapar med era bilder! Dela därför gärna med dig av det du skapar på instagram! Använd gärna #mysmartphoto, en hashtag där vi låter våra kunder inspirera varandra till att skapa roliga och vackra saker med hjälp av sina foton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *