Canvastavlor – vissa ögonblick vill du ha med dig för alltid

Alla de här bilderna som du brukar ta hela tiden, vad gör du egentligen av dem sen? Minnesvärda bilder, som när din bästa vän hoppar bungyjump över en bred flod i Australien, när du och din familj fräser upp ett moln av snö som yr omkring er när ni susar fram med en hundspann i norra Sverige eller när du lyckas knäppa i precis rättan tid och får till den där perfekta bilden på ditt älskade husdjur…

Risken är stor att bilderna hamnar i datorn och att du sedan jagas av dåligt samvete ett tag för att du inte gör något av dem, och så faller de i glömska tills du får syn på dem av en slump långt senare…

Gör något kul med dina bilder istället – slipp det dåliga samvetet och skapa imponerande detaljer som till exempel ett Canvas foto med personlig stil till ditt hemtrevliga hus!

Canvastavla

Canvastavla – en vacker inredningsdetalj och ett fint minne av ett ögonblick värt att föreviga

Finn inspiration på smartphoto.se

Många surfar runt hos oss här på smartphoto.se med jämna mellanrum och vi kan varmt rekommendera dig att göra samma sak. Kolla runt på vår sajt och låt dig inspireras. Här hittar du nämligen svaren på dina frågor om vad du kan göra för att exempelvis njuta av dina semesterminnen på bästa sätt, året runt! En egen Canvastavla… en Fotobok… eller kanske någon annan rolig fotoprodukt! Bara fantasin sätter gränserna!

Ett foto på Canvas går att beställa från smartphoto i olika storlekar och utföranden, med effekter som tonade färger, svartvitt tryck eller i collageform, med massor av härliga minnesbilder.  Dessutom kan du välja att få din Canvas med ram i svart, vitt eller silver eller satsa på utförandet Canvas deluxe.  Det spelar ingen roll vad du väljer, en foto canvas är helt enkelt rätt i alla lägen! Här har du den charmigaste väggprydnaden du kan tänka dig att hänga upp där hemma, eller en härligt unik och personlig gåva till någon du tycker om. Välj din favoritbild och låt just det ögonblicket stanna i ditt liv för alltid.

Inte bara minnen på väggen – testa våra fotoböcker!

Fotoböckerna som du kan beställa från oss på smartphoto rymmer många bilder och du kan själv arrangera dem precis som du önskar. Förstora, förminska, lägg på sned eller tona ut och använd som bakgrund. Dessutom finns det möjlighet att lägga till en snygg framsida och skriva egna kommentarer till bilderna. Du kan också välja olika sorters bindning, till exempel spiralbindning, limmad bindning eller Lay flat-bindning.

Fotobok barn

Gör en Fotobok till ditt barn – En fantastisk gåva som vara hela livet!

Lägg ner lite tid på layouten och vips så har du en riktig bok i bokhyllan, egenhändigt skapad och med ett högt affektionsvärde. Fotoboken är jättekul att visa upp för vänner och bekanta, och dessutom är det vansinnigt roligt att göra den!

Mer tips

Vi har inlett ett spännande samarbete med den härliga och inspirerande bloggerskan Regina som gjort en charmig video kring precis detta med vad man kan göra av alla bilder man tar. Du kan se den via länken här nedanför och höra vad hon har att säga. I videon berättar Regina bland annat om sina tankar kring de fantastiska fotoböcker, canvastavlor och andra produkter som du kan beställa från smartphoto, och hon visar även upp exempel på hur våra produkter kan se ut.

Ta en titt på Reginas video och släpp loss din fantasi. Beställ ditt eget foto på canvas och sätt upp på jobbet utanför ditt kontor eller gör en jätteförstoring av en bild från din favoritstad i världen och häng upp över soffan… Ja, vad du än bestämmer dig för så kan du räkna med succé!

Kolla in Reginas video:

 

Vill du få fler roliga tips på vad du kan göra med dina favoritbilder? Gå då in på smartphoto nordics, vår egen helt nya youtube-kanal , för en massa inspiration om vad andra har gjort med sina bilder. Ha så kul nu, tills vi hörs nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *