Så enkelt är det! 5 tips till ett lyckat barnkalas

Så enkelt är det! 5 tips till ett lyckat barnkalas

Minns du dina första barnkalas? Släkten som kom med paket, den goda tårtan med alla ljusen och känslan av ren lycka. Är du förälder så har du lyxen att återuppleva detta genom dina barns ögon. Det är lätt att få prestationsångest inför fixandet av det perfekta barnkalaset. Men det behöver inte vara så svårt, och behöver inte ta så lång tid. Vi har satt ihop 5 tips på hur du enkelt kan skapa ett oförglömligt och personligt barnkalas.

barnkalas

Lyckas med barnkalaset. Personliga produkter för ett lyckat barnkalas

4 tips  – så lyckas du enkelt med barnkalaset:

1. Bjud in med stil – personliga inbjudningskort
Det första som behövs för ett lyckat kalas är ett vackert inbjudningskort. Gästerna blir glada redan innan kalaset har börjat. Med ett personligt inbjudningskort med foto framgår det dessutom tydligt vem som är huvudpersonen. – ditt barn. Idag finns det ett enkelt sätt där du online kan skapa personliga inbjudningskort av dina egna bilder. Du hittar lätt din favorit, både vad gäller design och korttyp. För att göra det ännu enklare har vi på smartphoto samlat alla barnkort på ett ställe – smidigare blir det inte. Det finns mängder av olika designs och korttyper. För att nämna några: Enkla kort, Vikta Kort och Fotokort med 6 sidor. Men titta gärna in på denna sida för att se hela vårt utbud av personliga kort!

SingleCard_Shoot_Lifestyle15

Ett enkelt fotokort – pris från 8 kr /st

FoldedCard_Shoot_Lifestyle3

Ett exempel på Vikta fotokort panorama – pris  från 20.60 kr/st

DoubleFoldedCard_Shoot_Lifestyle6

Ett fotokort med 6 sidor – valen är oändliga, pris från  23,30 kr/st

2. Unika födelsedagspresenter till ditt barn – presenter med foto
Barn älskar att se bilder på sig själv, så enkelt är det. En födelsedagspresent med foto blir därför direkt en favorit hos ditt barn. Ett hett tips från oss är att ta din bästa bild på ditt barn och skapa till exempel ett pussel med foto, ett gosedjur, eller ett barnförkläde för att nämna några. Men vi har över 250 unika fotopresenter så titta gärna in här för flera tips.

pussel med foto

Bästa födelsedagspresenten – fotopussel

 

Bear_Shoot_Lifestyle1

En nalle med personligt tryck på nalles tröja blir lätt en favorit hos ditt barn.

Förkläde med foto

Ett barnförkläde med personligt tryck

3. En personlig barnbok – en gåva att spara för framtiden
Ett annat tips på en personlig födelsedagspresent är nyheten från smartphoto som redan har gjort stor succé; sagoboken MyNameBook. Detta är en personlig barnbok med små verser i vilka djuren i boken samlar bokstäver och stavar till barnets namn. Så kul att läsa tillsammans med ditt barn! Välj själv bland flera olika omslag, skriv in en personlig hälsning (som trycks i bokens första uppslag), fyll i barnets namn och smartphoto gör resten. Hem i brevlådan kommer sedan en bok helt unikt producerad till ditt barn.

MyNameBook

MyNameBook där barnets namn spelar huvudrollen

4. Skapa den perfekta känslan på kalaset
Barnkalas ska ha mycket av allt! Ballonger, girlanger, fiskedamm och massa kakor och bakverk. Det är förstås också viktigt att det tydligt framgår vem som är huvudpersonen på kalaset. Personliga kalasdekorationer är väldigt populärt. Duka till exempel med tallrikar med foto, häng upp vimplar med foto och personliga texter i taket, du kan till och med skapa personliga ballonger! Massa fler tips på personliga dekorationer hittar du här!

BalloonOnAStick_Shoot_Lifestyle4

Skapa din egen kalasballong!

Tallrik med foto

Duka personligt till barnkalaset med dessa tallrikar med foto

Vimplar till barnkalas

Sätt upp personliga vimplar på kalaset

5. Låt kalaset bli ett minne för livet
Att göra en fotobok av varje födelsedagskalas är fantastiskt roligt. Ni kan tillsammans titta tillbaka på denna lyckans dag. Välj bland hårt eller mjukt omslag och massor av färgglada och roliga designs. Vill du satsa på något enklare så finns nyheten Minifotobok stor som en traditionell Pixibok och enkel för barnet att bläddra i själv. Bevara dina bästa bilder i en vacker fotobok!

Fotobok barnkalas

Gör en fotobok och spara minnen för framtiden

MInifotobok

En minifotobok är perfekt för barnet att bläddra i själva. Pris 69 kr

 

Sugen på att fixa det perfekta barnkalaset? Missa då inte vårt super våriga erbjudande med upp till 30% på alla fotoprodukter.
Klicka här eller på bilden nedan för att ta del av erbjudandet!

vårerbjudande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *