Fem annorlunda sätt att använda vår kakburk på

Denna kakburk håller dina goda kex och kakor fräscha längre. Det är en perfekt förvaring för dina hembakade godsaker.

Du kan göra kakburken personlig med ett vackert foto eller en rolig bild. Du kan också lägga till Presentetiketter eller lägga med Små paketkort i kakburken för att göra det extra proffsigt.

  • Metallburk med foto
  • Rund, kvadratisk, hjärtformad eller rektangulär metallburk med din bild
  • Förstklassig fotokvalitet på metallburken
  • Tillverkad av metall med aluminiumplatta med tryck på
Gör en Kakburk metall

Kakburken är en perfekt present även om du inte är en bakfantast! Se nedan för tips om vad du kan använda burken till.

Det finns så mycket man kan göra med en enkel burk ...

1. Du har redan hittat en perfekt julklapp, men varför inte gå ett steg längre?

1. Du har redan hittat en perfekt julklapp, men varför inte gå ett steg längre? 1. Du har redan hittat en perfekt julklapp, men varför inte gå ett steg längre?

Du kan lägga en julklapp i burken, på så vis blir förpackningen en gåva i sig själv. Det kommer helt enkelt göra det dubbelt så roligt att öppna presenten.

Välj en rund, rektangulär eller hjärtformat burk, välj en stil från vårt stora designurval, lägg till foton, eventuell text och du är klar. Du kan också ladda upp ett eget kollage eller en bild i vår editor.

2. Kära mormor, 2017 var ett magiskt år!

Berätta om året som gått för exempelvis din gudmor, gudfar eller dina mor- och farföräldrar.

Samla ihop några av årets bästa foton, skriv ut dem i retrostil eller fyrkantigt format och välj ut dina favoriter för att dekorera burken. Lägg även i lite snöre och små tvättklämmor så kan mottagaren skapa ett ”klädstreck” av minnen med dina foton.

2. Kära mormor, 2017 var ett magiskt år!

3. Inga hemligheter med den här presentburken, inte!

Sätt ett foto eller en bild på locket som visar vad den innehåller. På så sätt behöver du aldrig leta igenom alla dina burkar för att hitta vad du letar efter. Här är några idéer:

Första hjälpen för tankspridda
Första hjälpen för tankspridda

Gör en förbandslåda till din tankspridda farbror. Ta ett foto av hela innehållet och placera det på locket. Du har nu en praktisk checklista för vad som ska finnas i burken!

Första hjälpen för tankspridda
Teburk
Teburk

Fyll burken med olika sorters te och leta upp ett vackert foto som har med te att göra, kanske en teodling i Thailand? Du kan så klart göra samma sak med andra godsaker också.

Teburk
Kreativa människor har det inte rörigt, de är omgivna av idéer Kreativa människor har det inte rörigt, de är omgivna av idéer
Kreativa människor har det inte rörigt, de är omgivna av idéer

Om du känner någon som gillar att sticka, virka eller har en annan hobby kan du ge dem en burk där de kan förvara all sin utrustning. Dekorera burken med en bild av utrustningen eller en vacker illustration som beskriver deras hobby.

Kreativa människor har det inte rörigt, de är omgivna av idéer Kreativa människor har det inte rörigt, de är omgivna av idéer

4. Gör ett ”gör det själv-paket”

Överraska familjens trädgårdsälskare eller gourmetkock med ett ”gör det själv”-paket.

Paket för matälskare
Paket för matälskare

Leta reda på ett gott recept och samla ihop alla ingredienserna i små förpackningar eller påsar. Lägg alla ingredienserna i burken och gör den personlig med en vacker bild av den färdiga produkten. För en välsmakande jul!

Du kan också lägga i inbjudningar i ”gör det själv”-paketet så att du kan komma och smaka på resultatet av receptet.

Paket för matälskare
Paket för gröna fingrar
Paket för gröna fingrar

Välj en rad olika fröer till en köksträdgård och inkludera en kalender för när grönsakerna ska sås och skördas. Denna present gör det lätt för trädgårdsälskare att planera.

Paket för gröna fingrar

5. Ge din partner och dina barn en upplevelse i present

Du kan lägga biljetter till en helgresa med din partner eller ett besök på Disneyworld med barnen i din personliga minnesburk.

Leta upp ett bra foto på platsen ni ska åka till och lägg till en resguide och karta i burken. Efter resan kan ni använda burken för att förvara souvenirer - samla ihop dina bästa foton i ett pocketalbum och lägg i biljetter, snäckor, vykort m.m som ni har sparat. Då kan ni återuppleva resan så ofta ni vill.

5. Ge din partner och dina barn en upplevelse i present